Κωδικό
Company Profile
 

Γενικοί Όροι

Στη Monte Carlo Auto Parts ένας από τους βασικότερους στόχους είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας, για αυτό το λόγο αφιερώνουμε πολύ χρόνο και κόπο για να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά στην προτίμηση σας. Ευελπιστούμε να γίνουμε ο μόνιμος συνεργάτης που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Για την παραγγελία σας θα χρειαστεί να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους κάτωθι Όρους Χρήσης:

 1. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και να δείτε όλα τα προϊόντα μας, να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά και να παραγγείλετε να σας τα αποστείλουμε οπουδήποτε.
   
 2. Για την αποστολή της παραγγελία σας έχετε διαβάσει του όρους και τρόπους αποστολής
   
 3. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ SITE (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΛΟΓΟΤΥΠΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ). Για κάθε παράβαση αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.
   
 4. Οι παραγγελίες εκτελούνται σε συνεννόηση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τρόπος αποστολής, τελικό κόστος παραγγελίας, εκπτώσεις,  και τρόπος πληρωμής γίνεται πάντα μετά από συνεννόηση με το μόνο αρμόδιο τμήμα μας το Λογιστήριο.
   
 5. Όλα τα είδη ελέγχονται συσκευάζονται και αποστέλλονται εφόσον είναι σε καλή κατάσταση. Για τυχόν ζημίες στη μεταφορά απευθύνεστε στην εταιρία που έκανε τη μεταφορά. Να ελέγχετε το περιεχόμενο των δεμάτων και την κατάσταση των ανταλλακτικών άμεσα με το που τα παραλαμβάνετε.
   
 6. Επιστροφές ανταλλακτικών γίνονται μόνο μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρία μας.
   
 7. Παρέχεται εγγύηση σωστής λειτουργίας σε όλα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μας. Επιπλέον γραπτή εγγύηση 3 μηνών στους κινητήρες. Για τους όρους εγγύησης παρέχονται λεπτομέρειες.
   
 8. Οι τιμές στο site μπορούν να αλλάζουν κατά διαστήματα χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.
   
 9. Για την τοποθέτηση των ανταλλακτικών δε φέρουμε καμία ευθύνη.
   
 10. Οι τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
   

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γραφτείτε στην ιστοσελίδας μέσω της σελίδας Εγγραφή μας δίνεται αυτομάτως την άδεια επικοινωνίας και αποστολής ενημερωτικών μνημάτων.

Η εταιρία μας διατηρεί τα στοιχεία σας για μόνο τους παρακάτω λόγους

 

 • Αποστολή Παραγγελίας
 • Διασταύρωση και επιβεβαίωση ανταλλακτικού
 • Ενημερωτικά μηνύματα
   

  Διαβάστε τα πάντα σχετικά για τη Πολιτική Απορρήτου που ακολουθεί η Εταιρία μας (GDPR)