Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Εταιρικό Προφίλ

Monte Carlo Auto Parts Εταιρικό Προφίλ

Λίγα Λόγια για την Εταιρία μας...

Στην Monte Carlo Auto Parts "Εμμ. Νικορέζος & ΣΙΑ" εμπορευόμαστε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων με βασικό γνώμονα την ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο έχουμε διαλέξει του καλύτερους εμπόρους από Γερμανία και εγχώρια αγορά από όπου αγοράζουμε τα αυτοκίνητα τα οποία μετατρέπονται σε ανταλλακτικά.

Η καταρτισμένη ομάδα μας εργάζεται καθημερινά, για να σας αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
6.000 τετραγωνικά μέτρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, σε 4 αποθηκευτικούς χώρους, άμεσα διαθέσιμα με λίγα κλικ στο www.mcantallaktika.gr.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για 4x4 , επαγγελματικά , Ι.Χ. Όλα Νόμιμα!

Συνεργάτες μας από όλη την Ελλάδα, όλα αυτά τα Χρόνια αναγνωρίζουν ότι διαθέτουμε όχι μόνο μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αλλά και κορυφαία ποιότητα την οποία στόχος μας είναι να δώσουμε στον τελικό καταναλωτή με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτησή του.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ερώτηση.

Από την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρίας μας μέχρι και σήμερα θα μας βρείτε στη Μεταμόρφωση, Τατοϊου 128 στη Γέφυρα της Ε.Ο. τ.κ. 14452 καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή από τις 08:30 - 17:00 και Σάββατο από τις 08:30 - 13:00